Day one of Talk Show Idol on AM 900 CHML
Wednesday, 16 September 2009 16:55

As part of AM 900 CHML's Talk Show Idol Contest, I had to answer current event questions this morning and do "60 Seconds of Straight Talk" on a random topic this afternoon.

I think I only answered 4 of 8 or 10 questions correctly...

1. What Comedian launched a new show in Prime Time this week?
Answer: Jay Leno - CORRECT! 

2. What did President Obama call Kanye West?
Answer: a Jack@$$  - INCORRECT!

3. Brant Hills Public School, location of a recent attempted robbery is in what town?
Answer: Burlington - CORRECT! 

4. Who do the Ti-Cats play this Friday?
Answer: Calgary - CORRECT!  

5. Who is the Mayor of Hamilton?
Answer: Fred Eisenberger - INCORRECT!  

6. What is Hamilton thinking of building downtown?
Answer: LRT - Rapid Transit - INCORRECT!  

7. What is the Capital of Canada?
Answer: Ottawa - CORRECT! 

8. From Monty Python, "What is your name?"
Answer: I think it was 'Wizard of Nit?' - INCORRECT! 

I can't remember if there were any other questions, but, either way, I kinda bombed, haha.

On to the second part, "60 Seconds of Straight Talk", my random topic was given to me as the clock started: 'The Toronto Maple Leafs'.  Here's how it went down - click the play button - 

The next step in the process is a 10-minute mini show with editorial, and that will take place this Friday, September 18th between 2pm and 2:30 pm EST.

Find out more about the contest: www.900chml.com

Listen live online or at 900 on your AM Dial in the Golden Horseshoe of Ontario, Canada.